17 januari 2012

Fin gemenskap och Nordenupplevelser!

Föreningen Norden i Huskvarna lockar nya medlemmar genom fin gemenskap och spännande upplevelser i Norden.

Föreningen Norden i Huskvarnas ordförande, Rigmor Ödman, berättar entusiastiskt om hur de under 2011 lyckats värva nya medlemmar . För föreningen är de 16 nyvärvade ett stort tillskott och Rigmor menar att det är lokalavdelningens fina aktiviteter och sociala gemenskap som lockar nya medlemmar till verksamheten.  Och det är ett enkelt koncept som gäller för medlemsvärvningen!

 

 

- När vi arrangerar en aktivitet bjuder vi alltid på fika och i samband med fikat uppstår oftast en mycket fin gemenskap. Sådant lockar människor till vår förening, säjer Rigmor.

 

Föreningen Norden i Huskvarna har också satsat en del på reseverksamhet de senaste åren. 2011 besökte föreningen Danmark, året innan var det Island och innan dess Norge. Under 2012 planerar man att åka till Helsingfors. Ibland får föreningen nya medlemmar genom

 

Efter en resa arrangerar föreningen uppföljningsmöten och till dessa är alla välkomna, inte bara de som varit med på resan. På uppföljningsmötet visas bilder från resan och deltagarna berättar om sina upplevelser. Föreningen Norden i Huskvarna har under sina resor i Norden även passat på att besöka eller titta på de nordiska pärlorna Svenskhemmet Voksenåsen, Nordens Hus i Reykjavík och Hanaholmen – Kulturcentrum för Sverige och Finland.

 

- Att besöka nordiska hus och institutioner fyller på reseupplevelsen och visar på alla möjligheter som finns i Norden tycker Rigmor Ödman, avgående ordförande i Föreningen Norden, Huskvarna.

 

Kontakta Föreningen Norden i Huskvarna, Rigmor Ödman, rigmor.odman@telia.com

 

 

 


 

Yvonne Norrgård
organisationssekreterare


 Kommentarer:


Skriv en kommentar
 
 

För att undvika spam ber vi dig att fylla i orden nedan innan du publicerar din kommentar.

Hitta din lokala förening